På grund av rådande situation så kan vi tyvärr inte genomföra årets upplaga av Rullande Supé. Vi taggar för 2021 och hoppas på att se er då!

Under 2020 genomgår Cykelfesten en förnyelse. Namnet Cykelfesten utgår och Rullande Supé blir vår nya mantel. Så boka in den 19/9 för årets kulinariska upplevelse!

En Rullande Supé innebär fokus på mat. Att laga och erbjuda mat är vårat huvudsyfte, därför ska alla deltagare kunna erbjuda denna möjlighet. Har ni inte möjlighet att vara värdpar hemma hos er, kontakta oss för andra möjligheter.

Eftersom alla blir värdpar så väljer vi att halvera deltagaravgiften samt slopa utbetalningarna för bidrag till matlagningen. Detta på grund av att alla kommer servera rätter. Priset blir således 150 kr per person.

Vi vill att alla ska få en trevlig upplevelse i härligt sällskap och med god mat.

Med tanke på Covid-19 följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer, skulle sällskap om max 50 personer kvarstå kommer vi att ha som mål att genomföra den Rullande Supén utan återsamling i större slutet sällskap.

Välkommen, ny som gammal!

Förändringar i korta drag:

  • Deltagarna vid varje rätt minskas
  • Alla som deltagare ska ha möjlighet att vara värdpar
  • Halverad deltagaravgift från tidigare år
  • Utbetalning av kostbidrag utgår, eftersom alla blir värdpar.

Betalning sker via Swish. Skicka 150 :- till nummer: 123 649 09 99 och märk betalningen med ”RS” och ditt namn. Anmälan är inte komplett utan betalning.

Kontaktpersoner vid frågor:

Rikard Wallander, 0725 32 25 25
Roberto Kellett, 0702 73 56 38